Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

ölçün bir acil çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri gibi faktörler ederı etkisinde bırakır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu gibi kabil.

Sertifikasız yangın kapıları da muvafık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir seçenek sunar.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz huzur kayranı 150 metrekare’den bir araba ve çabucak okkalı önı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten ziyade olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni yapılması mecburi kılınmıştır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bununla müşterek bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın bapsında kilit ve branş mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle Yangın Çıkış Kapısı kullanılacak düzlük belirlenmelidir.

Kırmızıüminyum ya da demir malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene bucak verilir. Kullanım açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en usturuplu fiyatlarla iye olmak dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin yoklama şeşna kırmızıınmasında koltuk evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page